INFORMAȚII ÎNSCRIERE

Tabel contributie de participare

Orientare Parapanta MTB Alergare Taxa de bază (se adaugă la costul total al probelor alese)
Bunloc Vertical Race Piatra Mare Mountain Running Bunloc Trail Running Cursa Populară
Happy Registration Day (11 Iunie) 10 lei 50 lei 30 lei 40 lei 30 lei 30 lei 30 lei 40 lei
Contribuție 1 (12 Iunie - 14 Septembrie) 10 lei 50 lei 40 lei 50 lei 40 lei 40 lei 30 lei 50 lei
Contribuție 2 (15 Septembrie - 9 Octombrie) 10 lei 50 lei 50 lei 60 lei 50 lei 50 lei 30 lei 60 lei
Taxa la fata locului 10 lei (*fără kitul de participare *valabila doar pentru cei care participa doar la proba de orientare) 50 lei (*fără kitul de participare *valabila doar pentru cei care participa doar la proba de parapanta) 50 lei + taxa de bază *va puteti inscrie doar la o singura proba: Parapantă SAU MTB 60 lei + taxa de bază 50 lei + taxa de bază *va puteti inscrie doar la o singura proba: Piatra Mare Mountain Running SAU Bunloc Trail Running 30 lei (*fără kitul de participare *valabila doar pentru cei care participa doar la cursa populară) 70 lei

KITUL DE PARTICIPARE SI DECLARATII

Exemplu contributie de participare:

Pachete de concurs
Două probe de alergare + orientare Două probe de alergare + parapantă
120 lei 160 lei
150 lei 190 lei
170 lei 210lei

*Probele de alergare sunt: Bunloc Vertical Race + Cursa Populară, Piatra Mare Mountain Running SAU Bunloc Trail Running"

* Contribuția pentru probele de sâmbătă include și Pasta Party la Cabana Sava. Pastele se primesc gratuit doar cu numărul de concurs.

* Contribuția pentru oricare din probele de duminică include și Gulaș Party. Gulașul se primește gratuit doar cu numărul de concurs.

* Minorii se vor putea înscrie la următoarele probe: Orientare Sportivă, Cursa Copiilor, Bunloc Vertical Race, Cursa Populară și Bunloc Trail Running.

Fiecare sportiv se poate înscrie la una, două, trei sau patru probe din cadrul festivalului, respectiv Orientare Sportivă, Parapantă/ Mountain-bike, Bunloc Vertical Race și Cursa Populară/ Bunloc Trail Running/ Piatra Mare Trail Running.

Foarte important!

O dată ce s-a facut înregistrarea înscrierii:

  • Se pot face modificări de la o probă la alta contra sumei de 30 lei, până la data de 1 Octombrie 2018.
  • Se poate adăuga încă o probă sau scoate o probă din pachetul ales contra sumei de 30 lei, până la data de 1 Octombrie 2018.
  • Se pot face transferuri între persoane, indiferent de probă contra sumei de 30 lei, până la data de 1 Octombrie 2018.
  • Înscrierile la fața locului se fac doar în limita locurilor disponibile.

Dacă un concurent nu poate lua startul, indiferent de motiv, acesta nu poate transfera dreptul de participare, după data de 1 Octombrie către o altă persoană, iar organizatorul își rezervă dreptul de a nu înapoia contribuția de participare dar se poate acorda kitul de participare doar celui înscris.

În caz de neprezentare la start, abandon sau retragere din orice motiv, contribuția de participare nu se returnează și nici kitul de înscriere nu va putea fi ridicat ulterior.

În cazul anulării competiției provocată de o situație de forță majoră sau de motive care nu depind de organizator, contribuția de participare nu se returnează.

Modalități de plată

Cu cardul Bancar

Plata contribuției de participare se poate face ONLINE cu cardul bancar direct în formularul de înregistrare, confirmarea plății fiind automată.

Transfer Bancar

Plata contribuției de participare se poate face și PRIN ORDIN DE PLATĂ în maxim 3 zile de la data înscrierii în contul Asociației Sport Montan Săcele (CIF 37817276, str. 7 Izvoare nr.24, Săcele) COD IBAN RO47RNCB0059155745170001 deschis la Sucursala Titulescu-Brașov a Bancii Comerciale Române cu mentiunea "donație festival 2018/nume participant".

Declaratii:

ADULT MINOR

Inscrie-te la eveniment

Translate »