INFORMATII INSCRIERE

Tabel contributie de participare

 
Orientare
Parapanta
Alergare
Taxa de bază se adaugă la costul total al probelor alese
Bunloc Vertical Race Piatra Mare Mountain Running Bunloc Trail Running
Happy Registration Day (18 Septembrie) 10 lei 50 lei 30 lei 30 lei 30 lei 50 lei
Contribuție 1 (19 Sept - 25 Sept) 10 lei 50 lei 40 lei 40 lei 40 lei 60 lei
Contribuție 2 (26 Sept - 20 Oct) 10 lei 50 lei 50 lei 40 lei 40 lei 70 lei
Taxa la fata locului 10 lei (*valabila doar pentru cei care participa doar la proba de orientare) 50 lei (*valabila doar pentru cei care participa doar la proba de parapanta) *nu se pot face inscrieri la fata locului *nu se pot face inscrieri la fata locului *nu va puteti inscrie decat la o singura proba: Piatra Mare SAU Bunloc Trail *la fata locului nu se mai pot plati si ridica kituri de baza

KIT ȘI DECLARATII

Exemplu contributie de participare:

Pachete de concurs
Două probe de alergare + orientare Două probe de alergare + parapantă
120 lei 160 lei
150 lei 190 lei
170 lei 210lei
*Nu se pot face înscrieri la fața locului. *Probele de alergare sunt: Bunloc Vertical Race + Piatra Mare Mountain Running SAU Bunloc Trail Running

* Taxa pentru Parapanta sau Alergare include și Pasta Party la Cabana Sava sâmbătă. Pastele se primesc gratuit doar cu numărul de concurs.

* Taxa pentru oricare din cele doua probe de alergare de duminică include și Gulaș Party. Gulașl se primește gratuit doar cu numărul de concurs.

* Persoanele care doresc să participe numai la proba de orientare se pot inscrie pe adresa de e-mail csbabarunca@yahoo.com sau la centrul de concurs, în ziua concursului, în perioada alocată înscrierilor și validărilor specificată în program. Taxa de participare DOAR la orientare este de 10 lei.

Foarte important!

O dată ce s-a facut înregistrarea înscrierii:

  • NU se mai pot face modificări de la o probă la alta.
  • NU se mai poate adăuga încă o probă și nici scoate o probă din pachetul ales.
  • NU se pot face transferuri între persoane, îndiferent de probă.
  • Doar la probele de Orientare și Parapantă se pot face înscrieri la fața locului.

Dacă un concurent nu poate lua startul, indiferent de motiv, acesta nu poate transfera dreptul de participare către o altă persoană, iar organizatorul își rezervă dreptul de a nu înapoia contribuția de participare dar se poate acorda kitul de participare doar celui înscris.

În caz de neprezentare la start, abandon sau retragere din orice motiv, contribuția de participare nu se returnează și nici kitul de înscriere nu va putea fi ridicat ulterior.

În cazul anulării competiției provocată de o situație de forță majoră sau de motive care nu depind de organizator, contribuția de participare nu se returnează.

Modalitati de plata

Cu cardul Bancar

Plata contribuției de participare se poate face ONLINE cu cardul bancar direct în formularul de înregistrare, confirmarea plății fiind automată.

Transfer Bancar

Plata contribuției de participare se poate face și PRIN ORDIN DE PLATA în contul asociației nonprofit Sport Montan Săcele (CIF 37817276, str. 7 Izvoare nr.24, Săcele) IBAN RO47RNCB0059155745170001 deschis la Sucursala Titulescu-Brașov a Bancii Comerciale Române cu mentiunea "donație festival 2017/nume participant".

Declaratii:

ADULT MINOR