ORIENTARE SPORTIVĂ

Categorii de participare

Masculin/Feminin 11 – 14 ani, 15 -18 ani, 19 -35 ani, 36 – 60 ani și peste 60 ani.

Inscrieri

Sportivii care participă și la celelalte competiții din cadrul festivalului vor respecta termenele si taxele afișate pe site-ul evenimentului.

Persoanele care doresc să participe numai la proba de orientare se pot inscrie pe site-ul competitiei, specificând că participă numai la proba de orientare, pe adresa de e-mail csbabarunca@yahoo.com sau la centrul de concurs, în ziua concursului, în perioada alocată înscrierilor și validărilor specificată în program.

Participarea se face pe proprie răspundere concurenții fiind obligați să complecteze un formular în acest sens înainte de start la Centrul de concurs. Pentru competitorii minori declarația va fi semnată de părinți sau conducătorul de grup în cazul grupurilor organizate.

Sistem de cronometrare

Sport Ident pentru categoriile peste 19 ani organizatorii asigurand Si Carduri concurentilor și manual pentru restul categoriilor. In limita stocului existent organizatorii pot asigura si busole.

Taxa de participare

pentru cei care concurează numai la cursa de Orientare este de 10 lei.

Clasamente și premii

Se va face clasament separat pentru fiecare categorie și se vor premia primele trei locuri. Concurenții care participă și la celelalte competiții ale festivalului vor primii puncte care vor conta în clasamentul cumulat.

Detalii harta

Harta color scara 1:7500 echidistanța 5 m realizată 2016, extinsă 2018.

Teren partial urban, partial împădurit cu pădure de pin și vegetație tipic montană. Se recomandă folosirea ghetelor de alergare cu crampoane și a pantalonilor lungi.

Translate »