CURSA POPULARĂ

Program

07.00-08.30 Validarea înscrierilor, predarea declarațiilor de responsabilitate și ridicarea kitului de participare de la Centru Multicultural și Educațional Săcele

09.00 START CURSA POPULARĂ, PIATRA MARE MOUNTAIN RUNNING și BUNLOC TRAIL RACE

10.30-16.00 Sosire concurenți, Ospăț cu bunătățuri Selgros la Centrul Multicultural și Educațional Săcele

16.00 FESTIVITATEA DE PREMIERE în cadrul festivitații generale

Echipament obligatoriu:

Numărul de concurs, care va fi înmânat la validarea înscrierii.

Echipament recomandat:

Încălțăminte adecvată alergării montane
Căciula/Bentiță/Șapcă
Bluză cu mânecă lungă
Pantaloni lungi
Geacă de ploaie
Borsetă/rucsac
Bidon apa
Mănuși, Bețe, Fluier

În caz de vreme rea, echipamentul recomandat poate devine obligatoriu

Special pentru săceleni

Dorim să avem alături de noi cât mai mulți localnici atât ca susținători cât și ca participanți.

Așadar, toți săcelenii sunt încurajați să participe la Cursa Populară. Mai exact, contribuției de participare va fi de doar 30 lei și va cuprinde: o masă caldă după cursă, număr de concurs, cronometrare individuală, puncte de alimentare și de hidratare susținute de Selgros Cash&Carry Romania, trasee marcate și amenajate, revitalizare în zona de Start/Sosire, clasament online și diplomă electronică, medalie de finisher pentru toti cei care termina cursele în timpul indicat, ambulanță, premii în bani, în echipament sportiv sau vouchere, albume foto cu toți participanții, tombola cu premii.

Înscrierea se poate face atât online, urmată de un mail la adresa contact@sportmontan.ro cât și la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Pentru a beneficia de taxa redusă, introduceți la checkout codul cuponului de reducere: Sacelean_la_SMS_2019

Descriere Traseu:

Cursa Populară va avea startul simultan cu celelalte 2 probe de alergare ale festivalului, respectiv probele de 15 și 30 de km. Așadar startul va fi în centrul Săcelelui, în Piața Libertății, la Statuie. Se va urma Bulevardul Brașovului (strada principală) 2 km, apoi se va face dreapta pe strada Canalului, și se va urca pe drumul asfaltat încă 1 km. După ieșirea din zona de case, celelalte două probe vor face dreapta urcând pieptiș spre Bulnoc, iar Cursa Populară va continua drumul forestier ce urcă înainte. După încă 200 de metri, traseul va face stânga și va cotinua să urce încă câteva sute de metri, apoi va coborâ spre Valea Morii urmând același drum forestier.

La kilometrul 6, în dreptul Pensiunii Piatra Netedăm, veți avea punct de alimentare. Apoi se părăsește drumul forestier, se va merge inițial printr-o poieniță și apoi pe o potecuță care coboară spre Valea Cernatului. Încă 500 de m pe străduțe și veți ajunge la finish.

Timpul limită total va fi de 3 ore.

Translate »