INFORMAȚII ÎNSCRIERE

TABEL CONTRIBUTIE PARTICIPARE 2019

 

Orientare

Parapanta

MTB

Alergare

Produse Personalizate

Bunloc Vertical Race

Piatra Mare Mountain Running

Bunloc Trail Running

Cursa Populară

Brau

Caciula Buff

Bluza Tehnica

Tricou bumbac

Cana

Gel Sponser

Suc Livezile Dobrinoiu 3 l

Happy Registration Day (9 Septembrie)

30 lei

50 lei

50 lei

50 lei

50 lei

50 lei

40 lei

70 lei

60 lei

170 lei

40 lei

20 lei

6

15

Contribuție 1 ( 10 Septembrie- 7 Octombrie )

30 lei

50 lei

60 lei

60 lei

60 lei

60 lei

40 lei

70 lei

60 lei

170 lei

40 lei

20 lei

6

15

Taxa la fata locului

30 lei

50 lei

80 lei

80 lei

80 lei

80 lei

40 lei

95 lei

100 lei

200 lei

50 lei

25 lei

7.5

20

 

KITUL DE PARTICIPARE SI DECLARATII

Informatii utile pentru înscriere

Festival Sport Montan Săcele este compus din mai multe probe sportive și activități culturale. Pentru înscrierea la Festival, se va completa formularul de înscriere, unde se vor alege probele și de asemenea produse personalizate. Contribuția de înscriere va fi calculată prin suma contribuților individuale ale probelor și prin suma produselor personalizate.

Fiecare sportiv se poate înscrie la una, două, trei sau patru probe din cadrul festivalului, respectiv Orientare Sportivă, Parapantă/ Mountain-bike, Bunloc Vertical Race și Cursa Populară/ Bunloc Trail Running/ Piatra Mare Trail Running. Tot în cadrul formularului de înscriere puteți să optați pentru ce produse personalizate doriți. (puteți să nu alegeți nici un produs personalizat sau puteți să le alegeți pe toate).

*Probele de alergare sunt: Bunloc Vertical Race + Cursa Populară, Piatra Mare Mountain Running SAU Bunloc Trail Running"

* Contribuția pentru probele de sâmbătă include și Pasta Party la Cabana Sava. Pastele se primesc gratuit doar cu numărul de concurs.

* Contribuția pentru oricare din probele de duminică include și Gulaș Party. Gulașul se primește gratuit doar cu numărul de concurs.

* Minorii se vor putea înscrie la următoarele probe: Orientare Sportivă, Cursa Copiilor, Bunloc Vertical Race, Cursa Populară și Bunloc Trail Running.

Foarte important!

O dată ce s-a facut înregistrarea înscrierii:

  • Se pot face modificări de la o probă la alta contra sumei de 30 lei, până la data de 7 Octombrie 2019.
  • Se poate adăuga încă o probă sau scoate o probă din pachetul ales contra sumei de 30 lei, până la data de 7 Octombrie 2019.
  • Se pot face transferuri între persoane, indiferent de probă contra sumei de 30 lei, până la data de 7 Octombrie 2019.
  • Înscrierile la fața locului se fac doar în limita locurilor disponibile.

Dacă un concurent nu poate lua startul, indiferent de motiv, acesta nu poate transfera dreptul de participare, după data de 7 Octombrie către o altă persoană, iar organizatorul își rezervă dreptul de a nu înapoia contribuția de participare dar se poate acorda kitul de participare doar celui înscris.

În caz de neprezentare la start, abandon sau retragere din orice motiv, contribuția de participare nu se returnează și nici kitul de înscriere nu va putea fi ridicat ulterior.

În cazul anulării competiției provocată de o situație de forță majoră sau de motive care nu depind de organizator, contribuția de participare nu se returnează.

Modalități de plată

Cu cardul Bancar

Plata contribuției de participare se poate face ONLINE cu cardul bancar direct în formularul de înregistrare, confirmarea plății fiind automată.

Transfer Bancar

Plata contribuției de participare se poate face și PRIN ORDIN DE PLATĂ în maxim 3 zile de la data înscrierii în contul Asociației Sport Montan Săcele (CIF 37817276, str. 7 Izvoare nr.24, Săcele) COD IBAN RO47RNCB0059155745170001 deschis la Sucursala Titulescu-Brașov a Bancii Comerciale Române cu mentiunea "Donație Festival 2019/nume participant".

Declaratii:

ADULT MINOR
Translate »